copil si pasari
Cea mai importantă călătorie a vieții noastre este cea care duce în adâncul sufletului. Toate lucrurile care ne emoționează pozitiv, care ne fac fericiți, sunt tot atâtea porți de acces către lumea de dincolo de cuvinte…

Acest spațiu al muzicii pe care l-am creat își propune, astfel, să vă poarte pe aripile lui în locurile de taină ale sufletului; acele locuri care ne hrănesc și ne dau putere pentru a ne împlini destinul pe care îl avem.

Daniel Roxin

Comments ( 7 )
 1. O grabita
  noiembrie 15, 2015 at 1:21 pm
  Reply

  Buna ziua! imi place foarte mult descrierea. imi place muzica difuzata si ascult cu placere acest radio. mult succes!

  • daniel
   noiembrie 16, 2015 at 9:32 am
   Reply

   Multumim!

 2. Camelia
  decembrie 30, 2015 at 3:03 am
  Reply

  Foarte sugestiva este fotografia… in acord cu muzica si cu scopul realizarii acestei frecvente. Felicitari!

 3. vera
  ianuarie 5, 2016 at 2:11 am
  Reply

  superba imaginea,
  sunt vera linguraru de profesie actrita si vreau sa va transmit sinecere felicitari si multumiri pentru ca existati.
  este un post de radio pe care l-am descoperit in aceasta seara de poveste din 4 ianuarie 2016 (pentru ca afara ninge minunat, cerul este pregatit sa ne dezvaluie o poveste a fulgilor de nea ce vin din zari inalte sre noi pentru a-ne readuce aminte de frumos, de iubire ..intr-un cuvant:de viata ) si acultand acum muzica mi-am spus in gand ca; ca mi-ar placea sa fiu in echipa voastra intr-o emisiune de divertisment sau lecturi de suflet.
  va urez cu drag si recunostiinta, o viata lunga si binecuvantari divine
  vera linguraru

  • daniel
   ianuarie 5, 2016 at 3:32 pm
   Reply

   Multumim pentru apreciere! Pentru colaborare, scrieti-mi pe adresa de e-mail rdcreativ@yahoo.com
   Daniel Roxin

 4. Ormus2
  februarie 19, 2016 at 1:43 am
  Reply

  Salut Daniel îți mulțumesc pentru crearea acestui radio care îți alină sufletul eu sunt dintr-o generație mai veche și sunt refugiat într-o altă țară pentru că țara mea unde m-am născut a refuzat în 25 de ani să-mi asigure o viață decentă în țara mea și am descoperit acest radio care pentru mine întradevăr mi-a alinat sufletul zi de zi stilul ăsta căutam de mult și în sfârșit am găsit-o. te respect foarte mult și îți urmăresc toate emisiunile inclusiv pe net toate postările și dacă accepți un sfat de la mine nu ceda niciodată că tentația e foarte mare și îți doresc în continuare multă sănătate și energie sufletească pentru a continua. eu cred în tine că întradevăr vrei să schimbi ceva pentru țară îțt mulțumesc!!! și respect din partea mea!

 5. corina
  aprilie 2, 2016 at 8:37 pm
  Reply

  Poate cuvintele mele nu sunt cele mai ales mestesugite, dar exprima din inima bucuria pe care reusiti sa o daruiti prin existenta acestui post de radio. sa fiti sanatosi si inspirati mereu!

Leave a reply