Protejati-va adresa cu Freegate

Adresele IP va pot identifica locatia aproximativa, impreuna cu cate ori vizitati anumite site-uri web. Prin urmare, nimeni nu poate urmari care este adresa mea IP si sunteti anonim in timpul navigarii pe web. La fel cum poti umbla la un telefon cu un software ca sa schimbi anumiti parametri, la fel poti sa umbli si la adresa IP. Adresa IP permite site-ului sa caute aparatul dvs. A printre miliardele altora conectati la acesta, in acelasi mod in care adresa dvs. stradala va permite postasului sa va gaseasca locuinta. Ascunderea adresei IP va va oferi si mai multa libertate de a naviga pe internet si de a accesa informatiile pe care le doriti. Este posibila verificarea directa a adresei IP recente.

In timp ce o adresa IP este vitala pentru a va conecta la retea, problema enervanta cu privire la adresele IP este aceea de a va arata locatia geografica si de a va face simplu sa fiti urmarit online. Nu este altceva decat un identificator numeric unic pentru reteaua dvs. de calculatoare care utilizeaza Internetul.

Elimina gandirea negativa

Da, nu sunt doar vorbe. Gandurile negre fac rau sau pot face rau. Totul in universul nostru este energie. Fiintele umane sunt doar aranjate intr-un anumit tip de energie, asa ca am simtit ca este foarte important sa-mi ascult inima, absorbind esenta fluxului de energie.

De exemplu, in loc sa spunem: „nu vreau razboi”,

Continue reading